1400/9/6 شنبه
✔️ طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه پیام نور؛
✔️ دکتر مجتبی سلطانی احمدی به عنوان سرپرست مرکز امور بین الملل منصوب شد.

.

دکتر مجتبی سلطانی احمدی طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه پیام نور به عنوان سرپرست مرکز امور بین الملل این دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی، در حکم دکتر سلطانی احمدی آمده است: تلاش در جهت افزایش جذب دانشجویان ایرانی و خارجی به منظور تحصیل در این دانشگاه، گسترش ارتباطات بین المللی دانشگاه با کشورهای مختلف خصوصا کشورهای همسایه، ایجاد فضای تعامل فرهنگی و آموزشی دانشجویان در سطح بین الملل، توسعه کرسی های زبان فارسی و اسلام شناسی، ارتقای جایگاه دانشگاه در عرصه تعاملات علمی بین المللی، بخشی از ماموریت های جنابعالی است.
امید است با استمداد از عنایات حق تعالی، درایت و تدبیر و بهره مندی از تجربیات همکاران و مراکز امور بین الملل سایر دانشگاه ها و مراکز علمی، در راه تحقق اهداف دانشگاه و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ارتقای جایگاه دانشگاه در عرصه تعاملات علمی بین المللی و تبدیل دانشگاه به قطب بین المللی آموزش باز در منطقه و توسعه دیپلماسی علمی در منطقه و جهان موفق و موید باشید.